CEI MAI DORITI ANGAJATORI DIN ROMANIA 2021
0 %
Buna,

In prezent, Catalyst Solutions deruleaza studiul "Cei mai doriti angajatori 2021", care investigheaza perceptia studentilor si a profesionistilor asupra pietei fortei de munca si a angajatorilor care activeaza in Romania.

Te invitam sa participi la acest studiu. De ce sa completezi chestionarul integral?

- Raspunsurile tale vor contribui la adaptarea ofertelor de joburi si a mediului de lucru din cadrul companiilor pentru o mai buna experienta de candidat sau angajat.
- Completand intreg chestionarul, poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre urmatoarele premii puse la dispozitie*:

-> un laptop ultraportabil Lenovo IdeaPad 5
-> un card cadou eMAG in valoare de 1.000 RON
-> un card cadou eMAG in valoare de 500 RON
-> una din cele 20 de invitatii la cea mai mare conferinta virtuala pentru software developeri - DevTalks Reimagined 2021.

*Poti accesa termenii si conditiile concursului aici: https://www.hipo.ro/regulament_studiu2021

- Vei primi din partea noastra, la finalul perioadei de colectare a datelor, un raport cu topul celor mai doriti angajatori si tendintele in piata in anul 2021;
- Completarea chestionarului dureaza aproximativ 10 minute, iar toate răspunsurile sunt anonime.

Intrebarile marcate cu steluta sunt obligatorii pentru a continua chestionarul.

Informatiile pe care ni le oferi vor fi utilizate doar in scopuri de cercetare, prelucrarea datelor oferind directii generale cu privire la perceptia studentilor si a profesionistilor asupra pietei fortei de munca si a angajatorilor care activeaza in Romania.

Echipa Catalyst Solutions iti multumeste anticipat pentru timpul acordat completarii chestionarului si iti doreste o zi frumoasa!
P.S. Nu uita sa distribui chestionarul catre prieteni.